Over Mitchel

mitch-zittendIk blog al ruim 5 jaar over verschillende onderwerpen. Zo heb ik naast dit blog juicing.nl ook een blog waar ik mensen op de hoogte houdt over mijn superfoods avonturen, een supersuccesvol blog over Paleo en een blog waar ik mensen leer hoe ze succesvol hun eigen business op kunnen zetten door mensen te helpen. Het leuke van een blog vind ik het delen van kennis, en de band die je kunt opbouwen met je lezers. Ik probeer in mijn blogs altijd zo transparant mogelijk te zijn, en schrijf altijd met de beste intentie. Met dit blog probeer ik een grote gemeenschap van paleo mensen bij elkaar te krijgen en echt een verschil te maken in de Nederlandse gezondheid. Met ongeveer 1.000.000 mensen die diabetes hebben en 60% van de Nederlandse bevolking met overgewicht is dit naar mijn mening ook wel echt nodig. Mijn doel in 2014 is om 100.000 mensen te helpen met hun gezondheid met tools zoals Paleo, juicing, intermittent fasting en mindset switches!

Dit probeer ik voornamelijk te bereiken via internet, maar ook voor kleine (of grote) televisieopnames loop ik niet weg. Zoals hieronder op RTL4:

Wat doe jij elke dag Mitchel?

Mijn dag is een mix van business en plezier. In Nederland begin ik elke ochtend met een stuk lopen in het Mastbos in Breda. In Gran Canaria ruil ik het lopen vaak in voor een surfsessie. Vervolgens ga ik werken, schrijf ik een artikel voor één van mijn blogs, beantwoord ik mails en coach ik mensen. Daarnaast run ik natuurlijk mijn webwinkels o.a. eiwit.nl en eiwitpoeder.nl en probeer ik dit voor mijn medewerkers een inspirerende en motiverende werkplek te maken. Om half acht gaat de computer definitief uit en relax ik zoveel mogelijk gedurende de avond om uiteindelijk voor half 11 op bed te liggen. Daarnaast reis ik graag, zowel voor business als voor plezier.

Voor meer informatie bekijk je onderstaande video die is gemaakt voor het Paleo blog:

Leave a Comment