8 comments add yours

 1. Hoi Mitch, ik ken je van de Paleo lifestyle!
  Gisteravond toevallig deze film gezien, echt schokkend, maar zo realistisch…waar stevenen wij op af als mensheid? Wat mij betreft naar gezonde, pure voeding! Ik krijg na een jaar Paleo al helemaal de kriebels van geraffineerde pakjes en zakjes….En van huis uit zijn we gewend om dagelijks fruitshakes te maken in de blender, maar we gaan nu ook zeker lekker groenten juichen! Dank voor je tips, geluk enzo, Zus.

 2. Leuke juicetips, maar wel jammer dat iemad die bewust lijkt te leven toch plastic zakjes gebruikt voor iets wat zonder niet heel veel extra moeite kost, maar wel het milieu schaadt.

  • Het is maar net hoe je het bekijkt. 🙂

   Ik hergebruik de zakjes waar ik mijn groente en fruit in koop.

   • ja, maar dan komt het plastic toch weer in het milieu terecht. Gezond voor je zelf maar dan ook voor deze aarde. Toch!!

 3. Hoi Mitchel,
  Groente koop je toch in papieren zakken en kunnen ook zo in je grote boodschappentas gestopt worden, dat natte vieze plasticzakje ga jij echt niet mee naar de groente man. Alle kleine beetjes helpen….

 4. Hoi Mitchel,

  Ik heb je recept en de film gezien en wil het ook wel gaan proberen, maar ik vraag me af of je naast deze groentesappen de eiwitten niet ga missen. Vooral als je BV 10 dagen of langer sappen ga drinken! Kun je me vertellen hoe dat zit?

  • Door, na het maken van de juice, bijvoorbeeld 10 gram chiazaad (1.6 gr eiwit) of 10 gram hennepzaad (3 gr eiwit ) of 10 gram tarwegras (2.8 gr eiwit) toe te voegen krijg je hoogwaardige eiwitten binnen. Je kunt dan om de dag wisselen.

   Plantaardige voedingsstoffen zijn beter opneembaar dan uit dierlijke producten, waardoor je weer minder van nodig hebt.

 5. Heb je ook een juiche recept voor het reinigen van de
  bronchiën/luchtwegen

Leave a Comment