Welkom op Juicing.nl

Welkom op Juicing.nl, een blog voor iedereen die geïnteresseerd is in een gezondere levensstijl. Op deze blog zal ik velen juice recepten met jullie delen, maar ook de gezondheidseffecten van het juicen. Vandaag ben ik begonnen met een juice recept die niet geheel standaard is. Het is een variant op de Mean Green juice, naar mijn mening de belangrijkste juice die er is.

De ingredienten:

– 1 kilo(!) spinazie
– 2 appels
– 4 wortels
– 4 bleekselderij stengels
– handjevol peterselie
– halve broccoli
– stukje gember

Allen te zien op deze foto:

juicing-ingredienten-300x179

Voor een echte Mean Green juice mis ik eigenlijk wat citroen en komkommer. Maar ook deze juice is erg gezond. Zoals je ziet gebruik ik erg weinig fruit in mijn juice. De verhouding groente/fruit moet eigenlijk 80/20 zijn voor een ideaal resultaat. De fruit doe je er eigenlijk alleen maar in zodat de smaak van de rauwe groentes worden gemaskeerd!

Dit is het eindresultaat geworden:

eindresultaat-juice-300x201

Juice up!

Gerelateerde Berichten

Leave a Comment